9.10.2013

Syksyn satoa

Viime kirjoituksesta onkin vierähtänyt taasen tovi..

Rottalassa on ehtinyt tapahtumaan kaikenlaista, on tullut lisää vauvoja, juustomaahan on siirtynyt asukkaita, uusia asukkaita tullut muista rottaloista ja näyttelyissäkin on käyty.


Aloitetaan vaikka näistä uusista vauvoista, niistä on aina mukava puhua :)

18.9 pyöräytti Jahka toisen poikueensa ja tällä kertaa saatiin koko pesueellinen pikkuisia mäyriä <3
Isukkina toimi oma kasvattini Hodari, joka tuli meille kyläilemään sijoituskodista. Aluksi näytti siltä, ettei tämän parin lemmenpuuhista tule yhtikäs mitään, mutta onneksi jaksoin odottaa ja lopulta odotus palkittiin. Jahka pyöräytti maailmaan 12 pientä rottasta, joista yksi oli kuollut synnytyksessä. Päätin karsia poikueen koon 9, että Jahkalla varmasti riittää maitoa kaikille ja jokainen poikanen saa hyvän startin elämälleen.
Meillä on ikää vasta 3vrk.

 
Eileen juoksutin pikkuisia sohvalla ja jonkin aikaa ne jaksoivat kirmata ympäriinsä,kiipeillä olkapäälle jne. ennenkö uni iski, tässä muutama kuva unisista pikkuisista.
Tyyli vapaa
 
Onko mitään söpömpää??
 
 
 Jahkan lisäksi myös Pöhkö (Peltopähkämö) on pyöräyttänyt pikkuisia lapsosia, isukkina toimi sama sijoitusuros, kuin mikä Jahkankin poikueessa. Pöhkön pikkuiset ovat vasta viikon ikäisiä ja alkavat pikkuhiljaa tutkimaan ympäristöään.


Tytöt, ikää n.viikko

Pojat, ikää n.viikko
 
Pöhkön lapsosista vielä neljä tyttöä ja yksi poika etsivät sitä omaa ihmistään. Toivottavasti jostain löytyy koti näille valloittaville pikkuisille :)

Rottalamme on saanut uusia asukkaita, kun Elina P. rottalasta muutti meille russian blue tyttönen Alias Basilika eli Pasi. Sanzun rottalasta meille tupsahti pieni s-mink/badger tyttönen ilostuttamaan ja saatiimpa poikatiimiinkin hieman vahvistusta, kun Janinan rottalasta kotiutui minulle Ratazana's Hentoristikiitäjäinen, kaverien kesken Hemmo. Kaikki lapsukaiset ovat menneet oikein mukavasti uusiin laumoihin ja suuremmilta nahisteluilta ollaan vältytty :)

Ai niin joo, näyttelyissä on myös käyty, päällimmäisenä mielessä vieläkin on tähti jonka sain omalle kasvatilleni, se lämmitti mieltä todella paljon! Agissa ja petissä on tullut myös ihan kivasti menestystä ja seuraavia näyttelyitä odotetaankin jo todella innolla!! :)

Ja jottei totuus unohtuisi, niin tottakai niitä surullisiakin tapahtumia on ollut. Juustomaahan on siirtynyt Nikke ja Kosto, kaksi hurmaavaa poikaa <3
Molemmilla herroilla on ikuisesti paikka minun sydämessäni!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti