17.1.2014

Itkua ja hampaiden kiristystä

Otsikosta voisi päätellä, että kasvattaminen on ollut ihan täyttä alamäkeä, onneksi ei sentään.
Vauvoja on syntynyt muutama poikue ja pari poikuetta lähtee nyt viikonloppuna uusiin koteihin.

Yksi suuri persoona on kuitenkin lähtenyt juustomaille ja se on aiheuttanut huolta ja murhetta.
Pikkukäenrieska aka Riepu lähti viime vuoden puolella Azuskan luo naisiin, mutta eihän siitä tullut yhtään mitään. Riepu oli päättänyt että Laina ei ole hänen makuunsa oleva nainen ja hän ei semmoisen akan kanssa mihinkään ryhdy!
Päätin, että lähden tämän kuun aikana käymään azuskan luona ja haen miekkosen takaisin kotiin.
11.1 sain kuitenkin huonoja uutisia, Riepu oli löytynyt kuolleena häkistä. Mitään tietoa ei ole, mikä oli pojan viimeiselle matkalleen ajanut , päällepäin ei näkynyt mitään eikä poika ollut myöskään aikaisemmin sairastellut. Tämä uutinen aiheutti sen, että aloin paniikissa selailemaan vihkoa johon olen kirjannut kaikki kasvattini ja heidän uudet omistajat.. selaan ja selaan.. ja tulen siihen tulokseen että minulla on tällä hetkellä olemassa vain kaksi urosta (veljeksiä), joita voisin käyttää että pääsisin russian blue badger projektissani edes jotenkin eteenpäin. Ei auttanut kuin laittaa poikien nykyiselle omistajalle viestiä ja toivoa sormet ristissä, että vastaus olisi myöntävä..

Muutaman päivän odottelin ja olin jo melkein 100% varma, että siinä meni sitten sekin vaihtoehto ja ei kun aloittamaan alusta tämän projektin kanssa. Kirves oli jo puoliksi kaivossa, kun sain s.postiin vastauksen ja nykyinen omistaja lupasi poikia minulle lainaan. Voi sitä riemun määrää!!!
Nyt vain toivotaan, että pojat osaavat hommansa ja ainakin kaksi naarasta saataisiin tiineeksi.

Toivottakaa siis paljon russian blue tuoksuisia tuulia tänne, ehkäpä tämän vuoden puolella saadaa ensimmäinen badger kuvioinen russian blue maailmaan. Toivossa on hyvä elää ;)


Lopuksi vielä kuva rakkaasta Riepusta :(

R.I.P Pikkukäenrieska 19.4.2013 - 11.1.2014

1 kommentti: