26.6.2013

Vauvoja, niin monenlaisia

Vihdoinkin meidän rottalassa alkaa tapahtumaan! :)
Jahkan ja Kastoen rakkaudet syntyivät 9.6 ja siellä on vihdoin ja viimein niitä kauan odotettuja badgereita!! <3

Kuvassa koko pesua viikon ikäisinä, nyt niillä on jo silmät auenneet ja dunassa alkaa olemaan melkoinen vilske ja vilinä.

Pojat rivissä, keskimmäinen poika vielä vailla omaa kesyihmistään

Sitten toiseen pesueeseen, joka syntyi Annen luona hyvinkäällä. Tämä pesue olikin sitten melkoinen ylläripylläri poikue. Ensiksi Anne laittoi minulle viestiä "onneksi olkoon, siellä on huskyja", ensi reaktio mulla "voi nyt v*tun v*tun V*TTU!!!" ja ei muuta kun kauheaa paniikki puhelua Annelle. Loppujen lopuksi selvisi, että poikasilla on satula eli ne olisivatkin husky-stripedia, noh ei tämä vaihtoehto ollut sen parempi. Kun poikasille tuli hieman ikää, alkoi kuviot näkymään ja huomasimme ettei poikasilla ollut laukkia. HUH!! Ne ovatkin hoodedia, tosin ei niitäkään oltu tilattu mutta pienempi paha se oli kuin husky tai husky-striped. Lapsoset kasvavat nyt Annen hellässä huomassa ja muutama tyttönen on vielä vailla omaa kotiaan.

ylläripylläri lapsukaiset
 
Ja vauvajutut senkun jatkuu..
Milli ei kovista yrityksistä huolimatta tullut kantavaksi, joten yhdet mäyrälapsoset jäivät nyt jälleen syntymättä. Millillä ikä alkaa tulemaan vastaan, joten en enää edes yritä sitä astuttaa vaan saa rouva siirtyä eläkkeelle.
Sirpa ja Bobo on viettänyt yhteisen yön melko kipakoissa tunnelmissa, ensin Sirpa meinasi antaa Bobollo turpaan, mutta lopuksi kuitenkin lämpesi tälle herrasmiehelle. Nyt sitten odotetaan Sirpan vatsan kasvamista ja toivotaan lisää mäyriä syntyväksi.
Tässä kuussa olisi tarkoitus astuttaa myös Lymy, tämä tyttönen on jo kerran saanut yhdet poikaset ja nyt olisi toisten poikasten aika. Syntyväksi odotetaan irish ja badger lapsosia, tosin badgerit todennäköisesti tähdelle varustettuna.
Tässä tuntee itsensä kauheaksi tehtailijaksi, kun poikasia suunnittelee koko ajan, mutta pakko se on kun naaraat ovat yhtäaikaa astutusiässä ja nyt on näyttelyistäkin kesätauko.

Ei muuta kun toivomaan vauvantuoksuisia tuulahduksia tänne :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti