16.5.2013

Juustomaa sai uusia asukkaita

Jälleen on rottala kutistunut pienemmäksi :(
Tällä kertaa oli aika lähteä Stepin ja Proteuksen. Stepin lopettaminen otti todella koville, en edes muista milloin rotan lopettaminen olisi tehnyt noin kipeää.

Tarina Stepistä:
Steppi kotiutui minulle Cicabo's rottalasta vuonna 2011. Olin lähtenyt omien rottieni kanssa PetExpoon näyttelyihin ja erehdyksissäni aloin katsetelemaan, että minkäslaisia poikasia sinne on tuotu myyntiin. VIRHE! :D Siellä kuljetusboksissa kökötti musta karvapallo, joka vei minun sydämeni. Ilmoitin Lefulle että tahdon kyseisen neidin itselleni ja niin Steppi muutti meille. En olisi voinut ikinä aavistaa millaisen rotan itselleni sain, vaikka Lefu minulle jo varoitteli että "tällä tytöllä on sitten luonnetta" :D
Steppi sopeutui uuteen laumaansa aivan loistavasti, vaikka välillä yrittikin vähän isotella vanhemmille naaraille. Jonkin ajan päästä vanhemmista naaraista aika jätti ja Stepistä tuli lauman pomo ja aivan loistava sellainen! Se otti kaikki uudet tulokkaat avosylin vastaan ja katsoi ettei ketään kiusattu. Sillä oli auktoriteettiä, jota kukaan ei käynyt uhmaamaan vaikkei Steppi kooltaan mikään suuri naaras ollutkaan, kuitenkin poweria löytyi sitäkin enemmän ;) Tämän sai nähdä mm. Jahka joka kävi muutamaan otteeseen napsimassa Steppiä pyllystä ja niskasta. Steppi pariin otteeseen varoitti "nyt et kuule tiedä mitä olet tekemässä, joten sinuna lopettaisin", ei mennyt Jahkalle varoitus perille ja niin Steppi antoi sitten selkään niin, että Jahkalla oli poski ja niska täynnä pieniä haavoja. Tosin oppipa tuosta sitten kerralla, eikä sen jälkeen enää kertaakaan ollut mitään nahisteluja.
Ihmisiä kohtaan Steppi oli mahtava! <3
Se oli ensimmäisenä vastassa, kun häkin luukun aukaisi ja nuolemassa/maistelemassa sormia :)
Jos Stepin otti olkapäällä, alkoi se jossain vaiheessa nyppimään minun korvanlehtiäni :D
Todella ihanasta ja suuresta persoonasta oli siis kyse <3 <3
Sinua tulee Steppi suuri ikävä!


R.I.P Cicabo's Step Up 31.01.2011 - 06.05.2013
 Siten toiseen meiltä lähteneeseen rottaseen eli proteukseen.
Olen itselleni antanut luvan pitää aina yhtä härpäkettä ja Proteus oli minun tämän hetkinen härpäke.
Se oli musta dumbo poitsu, joka varustettu suurella persoonalla :)
Rohinoiden takia, tästä pojasta oli kuitenkin pakko luopua :(
Heippa Proteus, meidän laumassa on nyt sinun kokoisesi aukko <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti