17.6.2015

Pienen pieni tauko

Niin se kesä lähenee ja näin ollan itselläni myös raskauden viimeiset metrit meneillään, laskettuun olisi aikaa n.kuukausi ja kovasti tuleva tulokas jo itsestään ilmoittelee, joten saa nähdä kauanko malttaa vielä pysyä tuolla omassa yksiössään.

Toistaiseksi viimeinen poikue syntyi 12.6, kun Tintta pyöräytti maailmaan 16 potraa rottalapsosta. Tällä hetkellä pesässä möngertää 8 mukeloa (4+4). Omia kotejaan etsii vielä niin tyttöjä kuin poikiakin!

Seuraavia poikasia odotetaan syntyväksi elo-syyskuussa ja nämä poikaset tulevat syntymään Piian hellessä huomassa jämsässä. Iso iso kiitos Piialle tästä suuresta avusta!! *sydän*

Seuraavat minun luona kotona syntyvät ajoittuvat varmaankin tuonne lokakuun tienoille, riippuen paljon myös siitä kuinka tuon ihmispoikasen kanssa lähtee arki rullaamaan.
Kasvatusta en missän tapauksessa lopeta, siihen tulee vain pakosta nyt pieni tauko.

Omituista on, kuinka tyhjinä häkit ovat kotona, en edes muista koska viimeksi olisi rottia ollut näin vähän! Onneksi tämä on vain väliaikaista :)

Iso kiitos kuuluu teille, jotka olette ottaneet kasvattejani hoidettavaksi lapsen syntymän ajaksi ja kiitos kuuluu myös teille monille sijoituskodeille!! Ilman teitä, olisi kasvatuksen ylläpito nyt melkoisen mahdotonta. *sydän ja haleja*

Minä ja Tintta, molemmilla melko tuskaista ison mahan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti