3.10.2014

Rottalan arkea

Rustaillaampa taas jotain, kun edellisestä tekstistä ompi vierähtänyt tovi.

Viime viikonloppuna pyörähdettiin Nakkilassa näyttelyissä. Näyttelypäivä sujui ripeästi Gailin assarina ja juoksutellessa agilaisia. Aivan huippua oli nähdä pitkästä aikaa muita harrastajia ja juoruttavaa riittikin koko päiväksi. Onneksi kohta on taas seuraava näyttely ja pääsee jälleen höpöttelemään sekä nauramaan.
Nakkilan näyttelyissä pari omaa kasvattia saivat arvostelun L1/1, sekä ihana Faari hurmasi Saijan yltäen peteisä ROP4 sijalle. Kyllä saa olla taas tyytyväinen mamman pikkuisista.

Pari pesueellista vauvojakin on syntynyt.
Vanttu pyöräytti pikkuisia mäyriä, värissä black, sekä sileänä että kikkurana.
Peppi puolestaan synnytti eileen ja nopeasti vilkaisin montako pikkuita pesässä onkaan. Nämä muksut ovat kaikki sileäkarvaisia ja mustia, kuviolla badger sekä irish.
Joten tästä voimmekin päätellä, että jälleen on pikkuisia rottamuksuja etsimässä niitä omia ihmisiään :)

Sijoituskoteja olisi myös hirmuisesti hakusessa!!
Kasvattajakaan, kun ei valitettavati voi kotiin jättää kaikkia lupaavia poikasia, joista voisi tulevaisuudessa olla jalotuksellisesti hyötyä, siksipä sijoituskodit ovatkin kasvattajalle TODELLA tärkeitä.
Ota rohkeasti yhteyttä jos haluat tietää enemmän sijoittamisesta. Näyttelyihin ei ole pakko lähteä, usein minä olen ilmoittanu sijoitettuja eläimiä ja ottanut ne sitten mukaan näyttelyihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti