13.2.2013

Rottalan arkea

hups hups, kun viime tekstistä onkin vierähtänyt taas aikaa *hävettää* :(

Hmm, nyt pitää oikein miettiä mitäs kaikkea meidän rottalassa on ehtinyt tapahtumaan joulukuun jälkeen..
Lymyn ja Lipun rakkauden hedelmät näkivät päivänvalon tammikuussa, kovasti odotin syntyväksi russian blue naperoita, mutta niitä ei sitten syntynyt ainuttakaan :( Onneksi kuitenkin naperot ovat russian blue kantajia, joten päästään taas hieman eteenpäin projektissa russian blue/badger :)

Salliksen luona sijoituksessa oleva Maisa (s-ba/ir) tyttönen on minun luonani miehelässä ja sieltä odotetaan syntyväksi taas lisää materiaalia russian blue/badger projektia varten!

Suruakin on ollut meidän rottalassa, sillä Hattivatti lähti n. viikko sitten juustomaille aivan yllättäen :(
Poika on aikaisemmin jo hieman rohissut, mutta se lähti antibioteilla pois, nyt kuitenkin rohina palasi ja vei pojan mennessään hyvin hyvin nopeasti :(
Suuren suuren aukon meidän laumaan kyllä Hattis jätti, oli se sen verran iso persoona, semmoinen sylilöllykkä ja mamman oma agihirmu.
Lepää rauhassa AgiCh Hattivatti
R.I.P Hattivatti 27.2.2012 - 6.2.2013


Mitäs mitäs vielä..
Niin joo!! Meidän teräsmummu Steppi täytti tammikuussa kunnioitettavat 2-vuotta. Go Steppi!!
Ja muoria ei kyllä ikä paina vielä yhteen, ei ole rohissut tai muutenkaan sairastellut, joten sitten kun muorista aika jättää tulee se olemaan todella iso kolaus :( Toivotaan kuitenkin että muori vielä olisi minun ja muiden rottasten ilona. Steppi on ollut kyllä iso persoona, en ikinä olisi voinut uskoa että jollakin rotalla voi olla noin omanlaisensa persoona. Steppi on meidän rottalan Justiina, joka on pitänyt kaikki muut rotat kyllä kurissa ja nuhteessa, eikä kukaan ole koskaan edes yrittänyt ottaa Stepin pomon paikkaa. Lisäksi että Steppi on pomo, puolustaa se aina uusia tulokkaita jos joku meinaa niitä kiusata eli Steppi on pomona mitä parahin!!
Saa nähdä kuinka meillä naaraslaumassa kemiat muuttuu sitten, kun noin iso persoona sieltä poistuu.

Meidän rottalaan on tullut myös uusi siimahäntä, nimittäin Nikke :)
Tuo pikkuinen russian blue/berkshire poitsu kotiutuu minulle Zaya's rottalasta, puhun sanalla kotiutuu sillä pikkuinen Nikke asustelee vielä Azuskan luona. Todella ISO KIITOS Annelle, kun on huolehtinut tästä pikkuisesta poitsusta sen aikaa, että minä pystyn sen itselleni ottamaan :)

Tämmöistä tällä kertaa, josko seuraava postausta ei tarvitsisi odottaa niin kauan kuin tätä xD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti