6.12.2012

Sitä ihanaa ja välillä ei niin ihanaa arkea

Viime tekstistä onkin taas vierähtänyt tovi.
Meidän rottala, sekä myös hiirula on pienentynyt melkoisesti sitten viime kerran.
Tällä hetkellä rottalaa asustaa kuusi naarasta ja kahdeksan urosta, en edes muista koska viimeksi meidän rottalassa olisi ollut näin vähän eläimiä!! Hiirula puolestaan on vieläkin pienempi, sillä hiiriä on yhteensä vaivaiset KUUSI! Olenkin ajatellut että kun noista hiiristä aika jättää niin uusia en ota, vaan keskityn ainoastaan rottiin ja katsotaan sitten joskus kun kipinä hiiriä kohtaan syttyy jälleen uudelleen.

Poikasia odotetaan kovasti meillä, Milli on asustellut Humpan kanssa dunassa jonkin aikaa ja vatsa näyttäisi jo hieman pyöristyneen tai sitten mä vain kuvittelen koska toivon poikasia niiiin paljon.
Millin poikueeseen olisi syntymässä mink ja black badgeria, molemmissa turkkimuunnoksissa.
Poikasista kaikki ovat näillä näkymin varattu ja osaksi senkin takia poikuetta kovasti odottelen :)

Näyttelyissäkin on tullut käytyä, kun marraskuussa kesis järjesti lemmikkimessujen yhteydessä juhlanäyttelyn.
Tämä kasvimamma sai olla oikein ylpeä omista kasvateistaan sillä Hennu sai L1/1 ja yhden tähden, Jauhiksen luona majaileva Kreios sai niin ikään L1/1, sekä vielä Annen luona asusteleva Kerpppu (Geranium) sai L1/1.
Kaikista kolmesta luokkavoitosta olen erittäin tyytyväinen ja varsinkin Hennun tähti lämmitti oikein kovasti mieltä :) Pet puolella sujui myös mukavasti, omat eläimeni saivat muutaman KuMan, mutta ROP sijoille ei ylletty tällä kertaa. Sen sijaan Kreios pokkasi pettien ROP1 palkinnon, hyvä Veikka!!! :)
Agilityssä sunnuntai oli meidän päivä. Milli porskutti naaraiden ROP1 ja valmistui agility Championiksi, Kastoe kipitteli Riikan ohjaamana niin ikään ROP1 ja Hattivatti oli champion luokassa ROP2. Valitettavasti meidän mummu Steppi oli saanut näyttelypäivänä kylmää ja alkanut pärskimään, joten mummulla jäi agility tällä kertaa väliin.
Messarista kotiutui myös uusia rottasia meille, yhteensä kolme pikkuista miestä.
Sanzun luota tuli pikkuinen mink badger poika, Suskilta black badger ja se viimeisin mutta ei todellakaan vähäisin Tanjan rottalasta meille kotiutui pikkuinen black dumbo poika <3 voi ietuna millainen sydänten murskaaja voi toinen olla!!! <3<3 Luonne on täysi kymppi!! ja eihän noihin pikkuisiin hörökorviin voi olla rakastumatta :)

*kuvia tulossa kunhan ehdin niitä koneelle laittaa*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti