8.7.2012

Blogi on syntynyt

Päätin perustaa rottalaani varten oman bloginsa, täältä voi tästä lähtien sitten lukea meidän rottalan kuulumisia :)


Ei oikein tiedä mistä sitä oikein aloittaisi..
Alkuvuosi oli näyttelyiden osalta melko hiljaista, en ehtinyt käymään kuin yksissä näyttelyissä. Poikueita meillä on tämän vuoden aikana syntynyt kolme.
ensin sijoitustyttönen Ratsian Cilpasisko "kirppu", synnytti sijoituskodissa Ilmajoella kasan pikkuisia rotanalkuja helmikuussa, näistä muksuista jätin itselleni kasvamaan yhden poitsun.

Maaliskuussa sitten synnytti Ratsian Jotain Kaunista eli Joti. Pikkuisia rottaisia syntyi taas melkoinen kasa, yhteensä 15. Karsin poikueen koon seitsemään yksilöön. Tästä poikueesta oli tarkoitus jättää itselleni kasvamaan ainoastaan yksi naaras, mutta koska joukosta löytyi myös lupaavia uroksia, niin loppujen lopuksi jätin itselleni kaksi urosta ja yhden naaraan. Pari pikkuista tästä poikueeasta etsii vielä sitä omaa ihmistään.


Huhtikuussa olikin sitten Fairyn aika synnyttää (Fairytale Gone Bad). Pikkuisia nakkeja möngersi pesässä taas melkoinen kasa. Poikue oli yhdistelmästä rex + rex eli muutama tuplarex myös pesueeseen syntyi. Yksi näistä tuplarexeistä asustelee sijoituskodissa jurvassa. Tästä poikueesta jokainen pikkuinen on löytänyt sen oman ihmisensä <3


Nyt onkin huhtikuun jälkeen sitten ollut aivan hiljaista poikas rintamalla. Jännityksellä odotan, koska saan hyvinkään suunnalta kuulla uutisia. Siellä nimittäin Kerppu (Geranium), sijoituksessa oleva naaras on viimeisillään kantavana <3 <3
Kerppu on astutettu Sanders Guava-Limellä, syntyväksi odotetaan pikkuisia badgereita ja "irkkuja" (irish). Olen saanut paljon kuvia Kerpun masusta ja ihanasti on mamman maha pyöristynyt :) Tästä poikueesta olisi tarkoitus jättää itselle yksi pikkuinen kasvamaan.


Mitäs muuta kuin poikasia.. 
No rottala on kasvanut yhdellä uudella tulokkaalla, nimittäin pikkuinen Milli tyttönen tuli ihastuttamaan meidän rottalaamme Milli (Ratsian Million Dollar Baby) on oikein utelias ja topakka tyttönen ja välillä meinaakin hieman unohtua, että kuka se lauman pomo taas olikaan, mutta kun Indis asiasta hieman muistuttaa, niin hyvin kyllä Milli tyytyy "kohtaloonsa" lauman nuorimpana :)


Lisää kuulumisia kirjoittelen heti, kun Kerppu synnyttää pikkuisensa ja sitten onkin myös kuvasaastetta luvassa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti