13.11.2016

Hengähdys tauko

Osa jo tästä asiasta tietääkin, mutta kerron sen nyt myös julkisesti.
Olen pitkän pohdinnan jälkeen päättänyt pitää pienen tauon rottailusta. Päätös ei todellakaan ollut helppo ja monet itkut on asian takia itketty.
Vaakakupissa painoa monta asiaa. Onko rakkauteni rottiin vielä sama, kuin harrastuksen alkutaipaleella? Jaksanko panostaa niihin samalla tavalla? Onko tämä enemmän työ vai harrastus?
Näitä ja monia asioita pohdittuani tulin siihen lopputulokseen, että harrastuksesta oli tullut työ, asia jonka teki kun siihen kerta oli ryhtynyt. Älkää käsittäkö väärin, tykkään rotista edelleen mutta jokin palo puuttuu, se kipinä joka sai aikanaan aloittamaan rottailun

Kasvatusta en täysin laita jäihin, poikueita syntyy vielä, mutta paljon vähemmän kuin tähän asti ja iso osa sijoituskodeissa. Tähän väliin iso kiitos niille ihmisille, jotka auttavat minua pitämään linjani hengissä.

Välillä olen tuntenut pientä häpeää, tästä tauon suunnittelemisesta. Juurihan sain vasta kasvattajanimen. Minulla on kuitenkin kasvatusta takana useampi vuosi ennen kasvattajanimeä, joten päätin etten asiasta sen enempää itseäni ruoski.

Toivon että te ihanat rottaihmiset pysytte silti elämässäni, vaikkei minua näkyisikään näyttelyissä samaan malliin kuin ennen. Olettet minulle muutakin kuin rottailijoita, olette ystäviä. Todella tärkeitä sellaisia.

Koska jatkan kasvatusta ja otan taas enemmän rottia kotiini, sitä en osaa sanoa mutta varmasti asiasta sitten ilmoitan.
Poikasia on vielä tulossa ja niistä ilmoitan täällä kotisivuilla aikanaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti