19.5.2014

Lapset kasvaa ja uusia pukkaa

Pikkuiset rottanaperot kovaa vauhtia ja n. viikon päästä alkaakin ensimmäiset lapsoset lähtemään uusiin koteihin. Haikeaa, mutta toisaalta myös ihanaa. Saa lisää tilaa, kun muutama duna tyhjenee ja metelinkin taso hieman laskee kun ei ole enää tuo lapsi lauma huutamassa :D
Mutta mielellään noita pikkuisia kyllä kauemminkin täällä pitäisi, on ne sen verran suloisia tapauksia. Lohtua tuo vähän se, että tottakai sieltä muutama napero jää myös itselle omaan laumaan kasvamaan.

Tällä hetkellä tilanne on se, että vielä kaksi (ehkä kolme) russian blue poikaa etsii sitä omaa ihmistään, jonka sydämen voisi valloittaa.
Annen luona kasvavat mäyrä lapset ovat kaikki varattuja
Ja mun luona kotona kasvavista mäyrä lapsista on kotia vailla vielä kaksi (ehkä kolme) rex, black badger poitsua. Toivottavasti joku haluaisi pian tarjota kodin näille pikkuisille rottasen aluille :)


Uutta poikuetta myös pukkaa, sillä Salliksen luona sijoituksessa oleva Mäyrä synnytti vihdoin ja viimein. Naaras oli minun luona astutuksessa pari ja asui melkein sen koko ajan uroksen kanssa, oltiin jo heitetty melkein hanskat tiskiin, kun ei astumistakaan oltu nähty. Kunnes Mäyrälle pukkasi kauhea kiima ja Gumpi astui sen monta kertaa onnistunein tuloksin. 15.5 syntyi sitten pesueellinen pikkuisia s-black/badger lapsosia. Tiistaina menen katsomaan muksuja ja samalla luvassa sitten kuvasaastetta pikkuisista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti