28.4.2014

Nakkisoppa

Ihanaa saada lisää pikkuisia rottasia tähän maailmaan!

Ensimmäisenä synnytti Pöhkö (Peltopähkämö), lapsosia syntyi 13 joista pesässä möngertää tällä hetkellä yhdeksän. Mamma on hoitanut lapsoset oikein mallikkaasti ja kaikista on tulossa oikein pontevia pieniä rottasia. Sukupuoli jakauma on neljä naarasta ja viisi urosta. Tyttösissä on kolme black (irish) lapsosta ja yksi russian blue (irish). Näillä näkymin näyttäisi siltä, että nuo mustat tytöt ovat vielä etsimässä sitä omaa ihmistään. Pojissa kaikki ovat väriltään russian blue, osa irish kuviolla ja osa ilman kuviota. Pojista näillä näkymin neljä etsii vielä sitä omaa ihmistään.

PÖHKÖN MUKSUT

Seuraavaksi synnytti Mari (Vänisevä Mukula). Mari majailee Azuskan luona Hyvinkäällä ja myös lapsoset syntyivät ja kasvavat siellä. Poikasia putkahti maailmaan 8 ja piiiiitkästä aikaa kävi niin, ettei tarvitse karsia yhtäkään poikasta pois. Pesueesta löytyy mink ja black badgereita, sileänä ja rexinä.
Jakauma on seuraavanlainen:
Kolme tyttöä: kaikki sk, 1xblack ja 2x mink badger, yksi tähtipäinen ja kaksi huonolla laukilla
Viisi poikaa : 3x rex, black/badger ja 2x sk,mink/badger

Vapaana näistä näillä näkymin näyttäisi olevan mink ja black/badger tytöt, mink/badger poika, sekä yksi rex, black/badger.

MARIN LAPSOSET


Viimeisenä, vaan ei vähäisimpänä synnytti Vanttu (Vanttuut Hukas). Vanttu päätti, että koska hänen siskonsa (Mari) synnytti niin pikkuisen pesueen, niin hän sitten korjaa tilanteen ja pyöräytti 14 nakkia. Tällä hetkellä pesässä möngertää vielä kymmenen lapsosta, mutta määrää karsitaan vielä pienemmäksi kunhan lapsoset hieman kasvaa ja näkee millaisia kuvioita siellä on. Näistä poikasista 7/14 oli rex uroksia, että niitä olisi sitten tarjolla enemmän kuin riittävästi :D Tällä hetkellä pesässä möngertää viisi urosta ja viisi naarasta. Kaikki ovat black/badgereita. Tytöissä on kolme sileää ja kaksi rexiä. Pojiissa yksi sileä ja neljä rexiä. Vapaana on vielä rex uroksia, sekä ainakin yksin sk tyttö (ehkä kaksi), sekä yksi rex tyttö.

VANTUN KAKARAT

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan kodin joillakkin näistä ihastuttavista lapsosista, niin ota rohkeasti yhteyttä!
Minut tavoittaa s.postilla: maikkoo.pukkila@gmail.com ja puhelimella nro. 0417009069 (huom! Muistathan kohtuulliset soittoajat) Olen myös aika paljon töissä, joten jos en vastaa, laita viesti niin soitan takaisin kunhan ennätän :) 
Kuljetuksia kannattaa kysellä ympäri suomea, kesällä kuljen jonkin verran Seinäjoen ulkopuolella esim. tampereelle on tarkoitus mennä käymään, samoin elokuussa Helsingissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti